Valencia CF28 febrero 2024

Cristhian Mosquera completa una volta sencera com a titular en LALIGA EA Sports 23-24

El defensa valencianista és titular des de la huitena jornada i és el quart jugador amb més minuts de l’equip

El jugador del Valencia CF, Cristhian Mosquera, ha completat una volta sencera de partits com a titular (18) en LALIGA EA Sports 23-24. El central valencianista porta des de la jornada 8, enfront del Reial Betis, sent titular i completant els 90 minuts de les trobades, excepte davant el Granada CF (89’). A més d'estos 18 partits, també ha competit contra el CA Osasuna, Deportivo Alavés, Atlètic de Madrid, UD Almeria i Reial Societat, i en la Copa del Rei, davant l’UD Logronyés.

Cristhian (27/06/2004) va recalar en l'entitat valencianista a l'agost de 2016 i, gradualment, va anar creixent i formant-se en l'Academia VCF fins a arribar al VCF Mestalla i, posteriorment, al Valencia CF. El seu debut amb el primer equip masculí va ser al gener de 2022, en un partit que va enfrontar al Valencia CF davant el C.D. Atlético Baleares en els octaus de final de la Copa del Rei.

El seu esforç, treball i sacrifici en el dia a dia li han portat a ser una de les peces fonamentals en els esquemes de Rubén Baraja. Mosquera, amb tan sols 19 anys, està creixent amb passes de gegant amb l'avanç dels partits, uns partits en els quals ja porta 18 titularitats consecutives, completant els 90 minuts -excepte davant el Granada CF-. A més d'això, el futbolista del Valencia CF es va convertir, en el mes de gener passat, en el defensa central sub-19 amb més minuts en les 5 grans lligues (LALIGA, Premier League, Ligue 1, Serie A i Bundesliga).

Rendiment a LALIGA EA Sports 23-24

Respecte a la seua productivitat en els partits, Mosquera és el quart jugador amb més minuts en la plantilla (2.116) -per darrere de Mamardashvili, Pepelu i Hugo Duro- i el sext quant al volum de joc en les accions totals (56,3).

D'una banda, quant a les estadístiques amb caràcter defensiu, Cristhian és el quart en el nombre d'accions defensives per partit (11), segon jugador en el ránking de mitjana en el ràtio de percentatge de recuperacions-pèrdues (2,4) -el 25 de LALIGA, el quint en mitjana de recuperacions totals (5,3)-la mitjana dels jugadors de LALIGA és de 4,6) i en intercepcions per partit (4,8), el tercer en la mitjana de rematades bloquejades (0,4) i el segon en la mitjana de duels aeris per partit (3,5).

D'altra banda, respecte al seu rendiment ofensiu, és el sext en el nombre d'accions ofensives per partit (45), el primer en el percentatge de passades encertades (89,2), el primer en el percentatge d'encert de mitjana de passades curtes-mitjanes (93,5) -el 16 de LALIGA-, el primer d'encert en el percentatge de passades cap avant (83,9)-la mitjana dels futbolistes de LALIGA és d'un 72%- i també el primer en el percentatge d'encert en els regatejos (83,3)-12 de LALIGA-.